Naast de updates op de hele Touring lijn krijgt ook de CVO (Custom Vehicle Operations) een update. De Touring modellen die als CVO besteld worden door klanten worden voorzien van het Screamin’ Eagle Milwaukee-Eight 114 ci (1868 cc) motorblok. Op de Touring modellen heeft dit blok het Twin Cooling systeem, dat inhoudt dat het blok ook vloeistofkoeling heeft, naast de precisie oliekoeling. Elk 114 ci blok is door een enkele monteur met de hand in elkaar gezet. Elke CVO motor wordt geproduceerd in een gelimiteerde oplage. Naast het nieuwe blok zijn de CVO modellen nu ook voorzien van power locks op de koffers, fork lock en een key fob die dit alles kan aansturen.

CVO Street Glide
De Street Glide is voorzien van het Premium Boom Audio infotainment systeem met 3-weg speakers voor en achter, twee 300W versterkers en een custom getunde equalizer. Daarnaast komt de Street Glide met speciale lakopties. De veerweg is net als bij de gewone Street Glide Special 98 mm. Het blok is uitgevoerd in de Black Granite finish met Screamin’ Eagle inserts en badges, een ander luchtfilter met “ventilator” design, het dashboard heeft een makeover gekregen en de tank console en het luchtfilter hebben een speciale insert voor de CVO modellen. Als laatste is er een speciaal zadeldek geplaatst. Hij is in vier two tone kleuren leverbaar: Candy Cobalt/Indigo Ink, Sunburst Orange/Starfire Black, Dark Slate Candy, Arctic Black en Starfine Black, Atomic Red. Voor de CVO Street Glide hanteert Harley-Davidson volgens de Nederlandse website een vanaf prijs van € 45.700,-.

Harley Davidson CVO Street Glide 2017

CVO Limited
De CVO Limited is dezelfde motor als de CVO Street Glide, echter nu met topkoffer en een luxe zitting voor de passagier. Daarnaast heeft de Limited een langere veerweg van 117 mm. Het blok is ook hier uitgevoerd in Black Granite finish met Screamin’ Eagle inserts en badges een “Ventilator” luchtfilter en een ander dashboard en inserts in de tankconsole en op het luchtfilter. De CVO Limited is leverbaar in de two tone kleuren Palladium Silver/Phantom Blue with Wicked Sapphire, Black Garnet/Electric Red Pearl with Carbon Dust, Stardust Silver/Palladium Silver with Carbon Dust en Spiked Olive/Serpentine Green with Carbon Dust. De genoemde vanaf prijs staat op € 48.700,-.

Harley Davidson CVO Limited 2017

CVO Pro Street Breakout
De Softail CVO Pro Street Breakout wordt gemaakt in gelimiteerde oplage en met heel veel oog voor detail en afwerking. Hij krijgt een donkerdere look met meer structuur. De Softails voor 2017 moeten het nog doen met het Twincam blok, en daarom komt in deze CVO het Screamin’ Eagle 110 ci (1800 cc) blok. Het blok, de versnellingsbak, de velgen, de olietank, het stuur en zelfs de voorpoten zijn allemaal in zwart uitgevoerd. Hij wordt leverbaar in Starfire Pearl/Scorched Apple, White Gold/Starfire Black en Starfire Black/Starfire Black en is te rijden vanaf € 32.500,-.

Harley Davidson CVO Pro Street Breakout 2017

  • Pinterest

Plaats reactie

BeveiligingscodeVernieuwen

Motor Vacatures

    Oliepeil Blogs