Naast het nieuwe Milwaukee-Eight motorblok en de vernieuwde Touring modellen heeft Harley-Davidson ook enkele wijzigingen doorgevoerd voor de 2017 line-up. Het Milwaukee-Eight blok wordt in 2017 alleen in de Touring modellen gemonteerd, waardoor de Softails en Dyna’s het komend jaar nog moeten doen met de TwinCam 103 ci (1690 cc) en 110 ci (1800 cc) blokken.

De Softail CVO Pro Street Breakout ook een update gegeven. Het model wordt in gelimiteerde oplage geproduceerd en bezit net als in 2016 het Screamin’ Eagle 110 ci (1800 cc)blok. In het 2017 model zitten vijfspaaks gegoten alumium wielen met gedraaide spaken. Deze wielen zijn overigens volledig zwart gemaakt. Daarnaast heeft de CVO Pro Street Breakout een nieuw kleurenschema: “Scorched Apple and Starfire Black”, met handgeschilderde graphics.

Harley Davidson Softail Breakout CVO 2017

De Dyna Low Rider krijgt vanaf dit jaar de Keyless ignition zoals wij dit al kennen van de Softail en Touring modellen. De Low Rider heeft daarnaast standaard een aansluiting voor een acculader en wordt de motor leverbaar in nieuwe kleurstellingen. Dit zullen voor 2017 Vivid Black, Velocity Red Sunglo, Billet Siver/Vivid Black en New Bonneville Blue/Fathom Blue zijn.

Harley Davidson Dyna Low Rider 2017

  • Pinterest

Plaats reactie

BeveiligingscodeVernieuwen

Motor Vacatures

    Oliepeil Blogs