De eigenaar van de Harley-Davidson die op een strand in Canada aanspoelde na de tsunami in Japan is gevonden! Een Japanse vertegenwoordiger van Harley-Davidson hoorde het nieuws over de motor en spoorde Ikuo Yokoyama op, een inwoner van de stad Yamamoto in de Miyagi Prefecture, waar de motor geregistreerd stond.

Yokoyama vertelde een Japanse nieuwszender dat de vondst van zijn motor een wonder was en dat hij de man die hem gevonden had liever persoonlijk wilde bedanken in plaats van op de tv. Hij vertelde dat hij zijn huis en drie familieleden in de tsunami had verloren en nu een tijdelijke verblijfplaats had. Hij kocht de Harley vijf jaar geleden en had 'm tijdelijk in een container gestald toen de tsunami toesloeg in maart 2011.

Hij voegde eraan toe dat het toeren op zijn Harley door Japan een van zijn dierbaarste herinneringen was, en toen hem gevraagd werd of hij iets tegen zijn motor wilde zeggen, lachte de 29-jarig en zei: "Thanks for coming back buddy."

  • Click to enlarge image 120524-tsunami-bike-345p.photoblog600.jpgClick to enlarge image 120524-tsunami-bike-345p.photoblog600.jpg
  • Click to enlarge image Tsunami HD1.jpgClick to enlarge image Tsunami HD1.jpg
  • Click to enlarge image Tsunami HD2.jpgClick to enlarge image Tsunami HD2.jpg
  •  

  • Pinterest

Oliepeil Blogs