Harley-Davidson organiseert twaalf officiële festiviteiten voor de regionale markten, waarvan de laatste in september 2013 zal plaatsvinden. De motorevenementen bestrijken elf landen op zes continenten: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië, Afrika en Australië. De festiviteiten zijn in september 2012 al van start gegaan. Het eerste feest was de 110th Anniversary Celebration kickoff-party in het Harley-Davidson Museum in Milwaukee (VS), de geboorteplaats van het motormerk.

Overkoepelend over de twaalf festiviteiten zijn er twee grote evenementen. Een in Rome, Italië, en een in Milwaukee in de Verenigde Staten. Het eerste event, in Rome, vindt plaats in juni 2013 en omvat onder andere een feest in de toeristische haven van Ostia (nabij Rome), twee concerten van vooraanstaande bands in het Olympisch Stadion van Rome en een speciale inzegening van een motorfiets door paus Benedictus XVI op het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad. Het andere event vindt plaats in Milwaukee tijdens het Labor Day-weekend (29 augustus tot en met 1 september) in 2013. Dit evenement wordt eveneens groots aangepakt en omvat door fans georganiseerde toertochten naar Milwaukee, een feest in het wereldberoemde Henry Maier Festival Park (Summerfest-terrein), een indrukwekkende parade door het centrum van Milwaukee, activiteiten in het Harley-Davidson Museum en diverse concerten van populaire artiesten.

110 jaar_Harley-Davidson_2013

 

"De viering van ons 110-jarige bestaan wordt de grootste in onze geschiedenis, met fans die met ons mee kunnen vieren op nagenoeg elk continent gedurende een periode van een heel jaar", zegt Mark-Hans Richer, Chief Marketing Officer van Harley-Davidson. "Dit is meer dan alleen een jubileum vieren: het is een historische viering van het gevoel van vrijheid, dat ons allemaal met elkaar verbindt. We nodigen iedereen ter wereld uit om dit met ons mee te vieren."
Harley-Davidson-fans kunnen het feest ook online meevieren. Iedereen kan zijn foto's en ervaringen delen via Facebook, Twitter en www.h-d.com/110. De website staat geheel 2013 live en vertelt je alles over de events ter gelegenheid van het 110-jarig bestaan van de motorproducent. Je vindt er ook content van fans wereldwijd. Later dit jaar vind je op dezelfde site informatie over kaartverkoop en registratie voor alle events.

Harley-Davidson bestaat volgend jaar 110 jaar. En dat wordt groots gevierd. Het motormerk organiseert wereldwijd verschillende evenementen waar miljoenen Harley-Davidson-fans bij elkaar komen. Zij delen op die manier hun passie voor het legendarische motormerk en de vrijheid, de zelfexpressie en het avontuur die bij het merk horen. 

Bron: Harley-Davidson Benelux

 

 • Pinterest

Plaats reactie

BeveiligingscodeVernieuwen

Youtube Video's

 • 2017 Harley-Davidson Milwaukee Ei...
 • 2014 Indian Chief Classic, Chief ...
 • 2014 Yamaha Bolt 950 cruiser (Sta...
 • Victory Motorcycles: 15 Years of ...
 • Custom Motorcycle Show @ EICMA 20...
 • Headbanger Motorcycles @ 2011 EIC...
 • Harley Davidson styling team behi...
 • 2012 Harley-Davidson Line-up - Cr...
 • Harley-Davidson: Behind the scene...
 • Kawasaki Vulcan VN2000 Classic Cr...

Oliepeil Blogs